Komunikasi karo Supplier? Supplier
Troy.Liu Mr. Troy.Liu
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-311-80690567 Email:Troy.l@huataogroup.com
Produk Unggulan
Babagan awake dhewe

HUATAO GROUP LTD ditemokake ing taun 2008 dening pemilik Floyd, Minangka kebutuhan upgrade pangembangan kanggo perusahaan Grup, bos kasebut nglumpukake kabeh pabrik bebarengan lan netepake GROUP HUATAO. Perusahaan klompok nyedhiyakake macem-macem produk lan nindakake layanan profesional ing saindenging jagad sing ana gandhengane karo Kertas lan Pulp Mills, industri Kertu Kertu, Filter lan pemisahan, Konstruksi lan proyek liyane, desain lanskap, Sutra Screen Printng ect.


Produk utama Kita kalebu:

  • Peralatan Pulper: (Hydrapulper, Ragger, Seratator Serat, Grappel, conveyor Chain, Refold Disc Double)

  • Screening And Cleaner: (Skrin layar tekanan, layar tekanan, basket layar, luwih resik, purat float)

  • Peralatan tebal lan mesin cuci: (thickening silinder, mesin cuci kacepetan dhuwur, Dis thickener, Scick Press Thickener, conic pipe, Rotor lan Perforated plate)

  • Peralatan Ngambang-Ngambang-Nglereni: (Kneader, Mesin Flatation, Menara Bleaching, Panas Pemanas Disc)
  • Pemanas lan pompa pulp: (Pompa pulp, pompa bubur, bagean Pulp)
  • Refiner Utawa Defibering Equipment ( Refiner Disc kaping pindho )


  • Part Spare Peralatan Pulping


  • Peralatan Kawat Mesin Mesin Kertas

  • Gulungan Kertas


  • Renovasi mesin kertas: (Bagean Kawat / Pencet Seksi / Nganyatake bagean pangatusan)
  • Bagéan Spare Mesin Kertas: (Kain Mesin Kertas, Kothak Kepala, Kothak sedot, agul-agul Dokter, Bliper Wiper, gulung gulung lan gulungan watu, Bagean gulung lan cetakan Cyliner)

  • Peralatan Mesin sing Rampung: (Calender, Rewinder, Reeler, Banana Roll)

  • Spares bagian saka mesin karton: (Sabuk corrugator, guling corrugating, Blade & Knife, Ect)
  • Sandhangan Geomembranes, Geonet, GCL lan Geotextiles sing digunakake kanggo proyek kerja bumi utawa industri pertambangan,
  • Filter kain lan kain industri liyane sing digunakake kanggo filtrasi lan pemisahan
  • Bahan Pencet Layar nganggo Mesh layar, Bingkai, Squeegee ect.
  • kabeh jinis Felts Industri digawe saka PBO lan kevlar, digunakake kanggo aluminium extuded


Tim senior engineers bisa ngatur sumber komoditas paling apik kanggo sampeyan. Kanthi nyediakake produk Tionghoa sing paling apik, desain Profesional lan sikap tanggung jawab kanggo layanan, kita bakal nggawe merek "HUATAO" unik ing global. Wiwit panyiapan, produk "HUATAO" diwenehake luwih saka 20 negara lan nyiyapake agensi. Lan produk lan layanan kita wis dikenal lan dipercaya dening pangguna pungkasan kanthi cara. Kita yakin, yen wis entuk kerjasama, "HUATAO" bakal dadi mitra sing paling dipercaya ing dalan sampeyan supaya sukses. Amarga dipercaya, bisnis bakal dadi gampang.


Ndeleng Liyane Ngunjungi Pabrikku
Babagan awake dhewe

HUATAO GROUP LTD ditemokake ing taun 2008 dening pemilik Floyd, Minangka kebutuhan upgrade pangembangan kanggo perusahaan Grup, bos kasebut nglumpukake kabeh pabrik bebarengan lan netepake GROUP HUATAO. Perusahaan klompok nyedhiyakake macem-macem produk lan nindakake layanan profesional ing saindenging jagad sing ana gandhengane karo Kertas lan Pulp Mills, industri Kertu Kertu, Filter lan pemisahan, Konstruksi lan proyek liyane, desain lanskap, Sutra Screen Printng ect.


Produk utama Kita kalebu:


Tim senior engineers bisa ngatur sumber komoditas paling apik kanggo sampeyan. Kanthi nyediakake produk Tionghoa sing paling apik, desain Profesional lan sikap tanggung jawab kanggo layanan, kita bakal nggawe merek "HUATAO" unik ing global. Wiwit panyiapan, produk "HUATAO" diwenehake luwih saka 20 negara lan nyiyapake agensi. Lan produk lan layanan kita wis dikenal lan dipercaya dening pangguna pungkasan kanthi cara. Kita yakin, yen wis entuk kerjasama, "HUATAO" bakal dadi mitra sing paling dipercaya ing dalan sampeyan supaya sukses. Amarga dipercaya, bisnis bakal dadi gampang.


Ndeleng Liyane Ngunjungi Pabrikku
Produk anyar
Rigorous Testing

High quality products

Online Support 24/7

Support online 24 hours

Just in Time Delivery

Punctual delivery

Quality Qualified

Good quality is safer

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki